Uutta vastaava Mercedes-Benz tai BMW Saksasta

Tarjottavat autot ovat yksilöitä. Autoja ei osteta varastoon, vaan ne etsitään aina asiakkaan antaman toimeksiannon perusteella Saksasta. Keskitymme lähes uusiin tai selkeästi klassikkoikäisiin autoihin.

Autot hankitaan Saksan Mercedes-Benziltä tai BMW:ltä ja niissä on aina 24 kk takuu. Klassikkoautot hankitaan pääasiassa klubien kautta.

Erikoisetkin toiveet täyttävät autot pyritään toimittamaan kohtuullisella toimitusajalla. Kerro vain, millainen Mercedes-Benz Saksasta tuodaan tai omia toiveitasi auton suhteen, niin katsotaan yhdessä tarpeisiisi sopiva menopeli.

Sinun unelma-autosi?

Haaveile hetki – mieti, millaista autoa sinä oikeasti toivot!

Mercedeksen laajasta valikoimasta löytyy sopiva malli lähes kaikkiin tarpeisiin ja yllättäviin hintaluokkiin. Huolella valittu, hyvin hoidettu ja vähän ajettu sekä käytetty Mercedeson lähes uutta vastaavassa kunnossa. Meidän tehtävämme on etsiä nämä autot asiakkaillemme.

Unelma-autosi voi olla samanlainen kaksipaikkainen avoauto, jolla prinsessa Diana ajoi, tai tila-auto jolla lapset saadaan turvallisesti harrastuksiin kelissä kuin kelissä.

Kerro meille omin sanoin millaisen auton haluaisit, me etsimme sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Aloita täyttämällä lomake ja kerro vapaamuotoisesti autotoiveistasi.

Voit myös soittaa meille, yhteystiedot löytyvät täältä.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!