Auto Saksasta muitta mutkitta

Yrityksemme toimintaperiaate on etsiä asiakkaillemme valikoituja Mercedes-Benz-yksilöitä vuosilta 1886–2016. Erityisesti haluamme palvelulla vaativia naisasiakkaita. Emme briljeeraa teknisillä yksityiskohdilla tai myyjien asiantuntemuksella, vaan keskustelemme asiakkaan kielellä. Toki palvelemme myös miespuolisia asiakkaita, sekä arkisemman käyttöauton tarvitsijoita.

Mercedes-Benzin lisäksi voimme toimittaa BMW:n malleja. Kaikki toimitettavat autot on varustettu 24 kk:n takuulla.

Uuden tavallisen auton hinnalla on mahdollisuus hankkia todellinen erikoismalli, joka sytyttää jokaisella ajokerralla. Mercedes-Benzin arvot yksilöllisyys, luotettavuus ja pitkäikäisyys tukevat auton käytön hyvänolon tunnetta.

Perheautonkaan ei tarvitse olla tylsä ja tavallinen. Näppärä A-sarjan autokin muuttuu lähes avoautoksi suurella lamellikattoluukulla. Tai se voidaan toimittaa tyylikkäällä tehdasasenteisella puuverhoilulla varustettuna. Lapsiperhettä kiinnostavat ehkä integroidut lastenistuimet?

Kun haluat ostaa auton Saksasta tai muualta Euroopasta, ota yhteyttä. Suunnitellaan auton tuonti tarkemmin yhdessä.

Uskallanko ostaa auton Saksasta?

Kaikki autot toimitetaan Mercedes-Benzin tai BMW:n 24 kk takuulla varustettuna. Harrasteautot tarkastetaan paikallisen asiantuntijan toimesta, joka työskentelee mestarina Daimler AG:lla.

Aiemmin toimme maahan myös vanhempia käyttöautoja. Olemme toimittaneet Suomeen kymmeniä autoja Mercedeksen mallisarjoista C (W203, W204, W205), E (W124, W211, W212), S (W126, W221), SL (R129, R230, AMG), SLK (R170, R171, AMG, Brabus), CL (C215, AMG), Viano (W639) ja Sprinter. Mercedeksen lisäksi on toimitettu BMW-malleja 300- ja 500-sarjoista.

Saamme käyttää osaa autoista referenssiautoina – kysy lisää.

Anssi Juutilainen

Anssi

Liikkeen perustaja Anssi Juutilainen tuntee Mercedes-Benzit ja Saksan erittäin hyvin.

Hän on toiminut Daimler AG:n alaisen Suomen Mercedes-Benz Klubi ry:n puheenjohtajana vuosina 2000–2009, sekä hallituksen jäsenenä 1995–1999.

Lukion hän on käynyt Berliinissä.

Vuodesta 2009 alkaen hän on ollut mukana kirjoittamassa klubille kirjat Johtotähti Suomen teillä ja Johtotähti Suomessa. Kuvassa hän esittelee kirjaa Stuttgartissa Daimler AG:n järjestämässä tilaisuudessa.

Lisäksi hän toimii klubin alaisen MB-palvelut Oy:n hallituksessa. Käytössään hänellä on sekä käyttö-, museo- että harraste-Mercedeksiä.

Yrityksellä on hyvät kontaktit Saksan Stuttgartiin, joka on Mercedes-Benzin kotikaupunki.

Suosittele meitä